1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sagem 27" LCD , now in Comet.

Discussion in 'LCD & LED LCD TVs' started by Hellicopter, Mar 10, 2005.

  1. Hellicopter

    Hellicopter
    Active Member

    Joined:
    Jan 26, 2002
    Messages:
    331
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    This is now on display in Comet for £999 and is HDCP equipped.
    I wondered if any member has purchased and if so, their experience so far.
    Alan
     
  2. peahead

    peahead
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    2,836
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    St.helens
    Ratings:
    +268
  3. Faust

    Faust
    Active Member

    Joined:
    Dec 21, 2002
    Messages:
    1,822
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    UK
    Ratings:
    +31
    Just who are Sagem though i.e. the company?
     
  4. jimsan

    jimsan
    Active Member

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    1,610
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Location:
    Dumfries, SW Scotland.
    Ratings:
    +9
    THis is a very attractive proposition...everything is there. The only possible problem may be that it has to handle both 720p amd 1080i at 50Hz. This will be particular to Sky's broadcasts and there seems to be no indication that this wee Sagem can handle this....It probably does...but it may not!

    Jimmy
     
  5. peahead

    peahead
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    2,836
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    St.helens
    Ratings:
    +268
  6. jimsan

    jimsan
    Active Member

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    1,610
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Location:
    Dumfries, SW Scotland.
    Ratings:
    +9
    Best known for budget Mobile Phones, but have recently appeared on the AV market with a fantastic RearPro TV.

    Jimmy
     
  7. mickbarlow

    mickbarlow
    Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2004
    Messages:
    532
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    seems a bit expensive to me, expecially when ya can get 32" samsung A41BX for £1080
     
  8. peahead

    peahead
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    2,836
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    St.helens
    Ratings:
    +268
    I think sagem would have done there homework on the sky hd thing.
     
  9. jgrg

    jgrg
    Active Member

    Joined:
    Oct 19, 2004
    Messages:
    547
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Cambridge
    Ratings:
    +33
    Also, the PDF does not list 1280x720 (its native resolution) as a compatible signal in PC input mode. Again, it probably does it, but it may not!

    James
     
  10. jgrg

    jgrg
    Active Member

    Joined:
    Oct 19, 2004
    Messages:
    547
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Cambridge
    Ratings:
    +33
    Also a pity that it doesn't have Faroudja DCDi - which Sagem use on their DLP sets - that would make a killer spec!

    James
     
  11. peahead

    peahead
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    2,836
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    St.helens
    Ratings:
    +268
    So tempted to buy this set oh what should i do i was going to wait for the new jvc sets with 7ms response time but hate waiting plus ive still got my 32"jvc crt progressive scan tv. :confused:
     
  12. peahead

    peahead
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    2,836
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    St.helens
    Ratings:
    +268
    It does say native/upscale so it should work with pcs at 1280x720 as this is its native resolution i cant see why not.
     

Share This Page

Loading...