S350 firmware update question ?

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by kingkarl, Feb 2, 2009.

  1. kingkarl

    kingkarl
    Distinguished Member

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    3,897
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +2,262
    Hi

    If I update my firmware to version 015 will it affect my multi region hack ?
    I hope i dont have to take another trip to Argos to buy and return the handset :rotfl:
     
  2. Lunar Wolf

    Lunar Wolf
    Active Member

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    506
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +23
    I hope your joking.
     
  3. purge98

    purge98
    Standard Member

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    6
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Isn't that what a lot of people have done with Argos and Harmony remotes?
     
  4. Lunar Wolf

    Lunar Wolf
    Active Member

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    506
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +23
    would explain why the price is so high there then.
     
  5. kingkarl

    kingkarl
    Distinguished Member

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    3,897
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +2,262
    So if I update the firmware does anyone know if I will have to region hack the machine all over again ? :confused:
     
  6. WGLOVER

    WGLOVER
    Active Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    1,598
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Billinge, Wigan
    Ratings:
    +121
    So it's amusing to be dishonest.
    No wonder the country is going to the dogs.:lesson:
     
  7. graze55

    graze55
    Standard Member

    Joined:
    Jan 5, 2007
    Messages:
    19
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Gloucester
    Ratings:
    +3
    My S350 is on .015 and it still plays R1 DVD's (after converting with a N95 nokia.) :thumbsup:.. hth...
     
  8. kingkarl

    kingkarl
    Distinguished Member

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    3,897
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +2,262
    Hi graze55

    I updated to 010 when I first got player then did the region hack , all as been sweet.
    The big question is if I now flash it to 015 will it overwrite the region hack or is this set for good once hacked ?
     
  9. rojgelf

    rojgelf
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    8,194
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Oxford
    Ratings:
    +1,380
    I've updated to .15 at weekend and my player is still region free.
     
  10. kingkarl

    kingkarl
    Distinguished Member

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    3,897
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +2,262
    cheers pal at last an answer before I flashed lol :rotfl:
     
  11. paulr2006

    paulr2006
    Distinguished Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    9,528
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +2,506
    And the worst part is that they don't think it's wrong :rolleyes: Guess it's a case of "Argos can afford it"
     
  12. Nic Rhodes

    Nic Rhodes
    Well-known Member

    Joined:
    Mar 23, 2001
    Messages:
    17,152
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    133
    Location:
    Cumbria
    Ratings:
    +1,276
    disgraceful practice :(
     

Share This Page

Loading...