1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

S3 Standby

Discussion in 'Desktop & Laptop Computers Forum' started by Whitey1977, Nov 10, 2004.

  1. Whitey1977

    Whitey1977
    Active Member

    Joined:
    Jun 13, 2004
    Messages:
    457
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Ratings:
    +39
    I can use my remote to put the pc into standby and wake up again but the monitor refuses to come out of stanby. I end up having to restart the PC.

    Does anyone know what could be causing this?

    btw it doesn't matter how I wake the PC, it has the same effect

    Whitey
     
  2. Whitey1977

    Whitey1977
    Active Member

    Joined:
    Jun 13, 2004
    Messages:
    457
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Ratings:
    +39
    I still have this problem 10 months later!

    Whitey
     
  3. The Dude

    The Dude
    Member

    Joined:
    May 21, 2004
    Messages:
    5,117
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Beverley, East Yorkshire
    Ratings:
    +1,388
    what monitor do you have?
     
  4. Whitey1977

    Whitey1977
    Active Member

    Joined:
    Jun 13, 2004
    Messages:
    457
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Ratings:
    +39
    I have a LG Flatron 775FT CRT monitor.

    Whitey
     

Share This Page

Loading...