1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

s-video

Discussion in 'Cables & Switches' started by Solomon Grundy, Dec 21, 2004.

  1. Solomon Grundy

    Solomon Grundy
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Messages:
    13,445
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    166
    Location:
    oop north.
    Ratings:
    +3,016
    Hi

    I know you can get boxes to switch between scart connections but can you get similar for s-video connectors? It would be very helpful for me. cheers.
     
  2. juniper

    juniper
    Active Member

    Joined:
    Dec 30, 2003
    Messages:
    1,875
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +60
    IIRC I believe that you will find these at Keene Electronics.
     
  3. Solomon Grundy

    Solomon Grundy
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Messages:
    13,445
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    166
    Location:
    oop north.
    Ratings:
    +3,016
    thanks...been to their site, is a "B-TECH PRO S-VIDEO CONTROL CENTRE" what I need? I would like to hook up my dvd player, xbox and Sky + box to my projector and lcd tv...thanks.
     
  4. juniper

    juniper
    Active Member

    Joined:
    Dec 30, 2003
    Messages:
    1,875
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +60
    Looks like it'll do the job, although the Philex AVhub (item above it on their site) looks better (for not much more money), only because it is powered and you get a remote (but then I'm an idle sod :D and I hate having to get up and start pressing buttons to change inputs). You may be best calling them to ask, I've found tham fairly helpful previously (I've no affiliation, honest :) ).

    Just out of curiosity, why would you just want to use S-video to your projector and Lcd tv, when I'm sure you could get at least an RGB signal in there somewhere? And what sort of amp do you have?: - you may be able to do this already without buying anything :cool:
     
  5. Solomon Grundy

    Solomon Grundy
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Messages:
    13,445
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    166
    Location:
    oop north.
    Ratings:
    +3,016
    No amp unfortunately, I just shove it all throught the Sony DAVS880 all in one cinema system...
     
  6. nwgarratt

    nwgarratt
    Distinguished Member

    Joined:
    May 5, 2002
    Messages:
    27,152
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +3,022

Share This Page

Loading...