1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

S-video problem with Panasonic TX-W36D3DP tv

Discussion in 'TVs' started by pcavelle, Jun 26, 2001.

Tags:
  1. pcavelle

    pcavelle
    Member

    Joined:
    Jan 23, 2001
    Messages:
    946
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    London
    Ratings:
    +16
    S Video (from my DVD player) only appears to work through the s-video socket on the front of the TV (messy) & not from the s-video enabled scart socket - av2. If I use this socket, the an s-video-scart adaptor I get a black & white picture.

    Could this be a configuration problem with the rear scart, or just a fault?

    All suggestions welcomed. Thanks - Paul
     
  2. Aidan

    Aidan
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi,

    To get a colour picture you have to set AV2 to AV2s, on my Panny PK1 this is achieved by pressing the AV2 button twice but on my old Sony I had to go into the setup menu and specify that the input was S-Video through that socket. Not sure which method you will have to use but one should work for you.

    Cheers

    Aidan
     
  3. pcavelle

    pcavelle
    Member

    Joined:
    Jan 23, 2001
    Messages:
    946
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    London
    Ratings:
    +16
    Cheers Aidan - that sounds like a top option to me; at the moment I'm using a Pronto & didn't even realise there was a av2-s setting.

    Thanks - Paul
     

Share This Page

Loading...