Running in 436sxe

Discussion in 'Plasma TVs Forum' started by donka1, Mar 18, 2006.

  1. donka1

    donka1
    Standard Member

    Joined:
    Mar 8, 2006
    Messages:
    8
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have seen on this forum somewhere what settings i should have for running in the 1st 200hrs of my new sxe but cant find anywhere :lease: can someone help as dont want to mess screen up with bright coloured logos and things.

    cheers

    Donka
     
  2. Bacus

    Bacus
    Distinguished Member

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    8,996
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Close to the sea
    Ratings:
    +2,925
    Do a search under "pioneer settings" You should find all you need in there :smashin:
     
  3. davylfc

    davylfc
    Standard Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    19
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi Donka,just opened the box to-day(pio-sxe) and would like to know how you got on with the run in settings, i to dont want to ruin the screen with inncorrect settings.
    cheers Davylfc.
     
  4. alistaln

    alistaln
    Active Member

    Joined:
    Feb 21, 2006
    Messages:
    324
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    46
    Location:
    Reading
    Ratings:
    +181

Share This Page

Loading...