1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Remote Control Problem

Discussion in 'AV Pre-Amp/Processors & Power Amps' started by ChrisOH, Apr 5, 2005.

  1. ChrisOH

    ChrisOH
    Active Member

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    402
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cardiff
    Ratings:
    +7
    Hi,

    I am having problems with the remote control for my Yamaha DSPE 800 processor. Started exhibiting the following symptoms earlier tonight.

    1. Volume: slight adjustment either up or down results in massive overshoot ie it just carries on of its own accord.

    2. Menues: either unresponsive or scroll on their own.

    Does anyone have an idea whether this is likely to be a problem with the handset or the processor itself?

    Thanks in advance for any advice.

    Chris
     
  2. Thunder

    Thunder
    Active Member

    Joined:
    Feb 26, 2004
    Messages:
    1,763
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Ratings:
    +14
    Dont mean to be rude, but have you tried changing the batteries :)
     
  3. ChrisOH

    ChrisOH
    Active Member

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    402
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cardiff
    Ratings:
    +7
    :rotfl: strangely this did occur to me.

    I was concerned that a new remote would be hard to track down and cost some laughable amount but this was not the case and I have sent off (£15) so will see how that gets on.

    Chris
     
  4. ChrisOH

    ChrisOH
    Active Member

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    402
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cardiff
    Ratings:
    +7
    twas the remote, replacement sorts things ut
     
  5. jonathan

    jonathan
    Member

    Joined:
    Feb 8, 2002
    Messages:
    155
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +0
    Where did you obtain your £15.00 replacement remote if you don't mind me asking. Mine doesn't respond to certain buttons without giving the handset some serious bending/twisting!
     
  6. ChrisOH

    ChrisOH
    Active Member

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    402
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cardiff
    Ratings:
    +7
  7. jonathan

    jonathan
    Member

    Joined:
    Feb 8, 2002
    Messages:
    155
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +0
    Arrived today. Great advice, thanks!
     

Share This Page

Loading...