Remote Control Problem

Discussion in 'AV Pre-Amp/Processors & Power Amps' started by ChrisOH, Apr 5, 2005.

  1. ChrisOH

    ChrisOH
    Active Member

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    402
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cardiff
    Ratings:
    +7
    Hi,

    I am having problems with the remote control for my Yamaha DSPE 800 processor. Started exhibiting the following symptoms earlier tonight.

    1. Volume: slight adjustment either up or down results in massive overshoot ie it just carries on of its own accord.

    2. Menues: either unresponsive or scroll on their own.

    Does anyone have an idea whether this is likely to be a problem with the handset or the processor itself?

    Thanks in advance for any advice.

    Chris
     
  2. Thunder

    Thunder
    Active Member

    Joined:
    Feb 26, 2004
    Messages:
    1,830
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Ratings:
    +14
    Dont mean to be rude, but have you tried changing the batteries :)
     
  3. ChrisOH

    ChrisOH
    Active Member

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    402
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cardiff
    Ratings:
    +7
    :rotfl: strangely this did occur to me.

    I was concerned that a new remote would be hard to track down and cost some laughable amount but this was not the case and I have sent off (£15) so will see how that gets on.

    Chris
     
  4. ChrisOH

    ChrisOH
    Active Member

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    402
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cardiff
    Ratings:
    +7
    twas the remote, replacement sorts things ut
     
  5. jonathan

    jonathan
    Member

    Joined:
    Feb 8, 2002
    Messages:
    160
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +0
    Where did you obtain your £15.00 replacement remote if you don't mind me asking. Mine doesn't respond to certain buttons without giving the handset some serious bending/twisting!
     
  6. ChrisOH

    ChrisOH
    Active Member

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    402
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cardiff
    Ratings:
    +7
  7. jonathan

    jonathan
    Member

    Joined:
    Feb 8, 2002
    Messages:
    160
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +0
    Arrived today. Great advice, thanks!
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice