Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

recording rgb to hdd

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by charlie55, Mar 3, 2005.

  1. charlie55

    charlie55
    Active Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Messages:
    1,299
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Falkirk
    Ratings:
    +82
    forgive me if this question has been asked before
    i want to record from a pace digibox to recorder(panasonice85) using rgb scart i have read that with sky+ boxs only output composite on scart. i was wondering if the same was true from an ordinary digibox. thanks :clap:
     
  2. JayCee

    JayCee
    Distinguished Member

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    22,317
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Lanarkshire
    Ratings:
    +2,325
    All digiboxes output RGB from the "Tv" scart and composite from the "Vcr" scart.
     
  3. AVmaster

    AVmaster
    Standard Member

    Joined:
    Dec 12, 2004
    Messages:
    381
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Liecestershire
    Ratings:
    +2
    I would be very suprised if the sky box didn't output SCART RGB as this is one of the most common forms of connection to a TV.
     
  4. charlie55

    charlie55
    Active Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Messages:
    1,299
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Falkirk
    Ratings:
    +82
    does this mean i could connect the digibox tv out scart to the recorder and then out via component to tv. :hiya:
     
  5. JayCee

    JayCee
    Distinguished Member

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    22,317
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Lanarkshire
    Ratings:
    +2,325
    Yes, connect the Sky Tv scart (with RGB enabled in the "picture settings" menu) to the E85 AV2 (also set to input RGB) and away you go. :clap:
     
  6. charlie55

    charlie55
    Active Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Messages:
    1,299
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Falkirk
    Ratings:
    +82
    thanks for the confirmation jaycee .many thanks :clap:
     
  7. Tellyfiend

    Tellyfiend
    Active Member

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    225
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +13
    Yes that's correct, just check you're using the TV scart (not the VCR one), different boxes have them different ways round.

    The downside of using the TV scart is that the Ext link won't work !
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice