• New Patreon Tier and Early Access Content available. If you would like to support AVForums, we now have a new Patreon Tier which gives you access to selected news, reviews and articles before they are available to the public. Read more.

Reaction time of Deleting Recorded TV

richjthorpe

Established Member
Hi all,

Does anyone else find when you stop a recording through the menu or delete a record tv programme that it doesn't work the first time ?

For example, deleting a recorded programme, select the program, select to delete then on the delete confirm I need to hold the 'OK' button down for about a second before it will actually delete. Any less or any mroe than a second and it wont take the command.

Anyone else had this ?

Using the standard MCE remote.

Thanks,

Richie.
 

BryanKitts

Established Member
richjthorpe said:
For example, deleting a recorded programme, select the program, select to delete then on the delete confirm I need to hold the 'OK' button down for about a second before it will actually delete.

Almost exactly the same problem here: it does receive the button press but takes several seconds to react. Same when starting to play a recorded programme (but only the first time after starting Media Center). Closing Media Center takes about 15 seconds.

Strangely enough, these symptoms started just after I installed the July Rollup pack for MCE (KB919803) this evening. Even more strangely, when I roll back to the saved restore point for that installation the delays no longer occur. I guess all Microsoft's good programmers are working on Vista now...
 

The latest video from AVForums

Spielberg, Shyamalan, Aronofsky, Chazelle, Eddie Murphy and Mel Gibson - all the latest movies
Subscribe to our YouTube channel
Support AVForums with Patreon

Top Bottom