1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

RCE DVD's

Discussion in 'TAG McLaren Audio Owners' Forum' started by Burgy100, Dec 6, 2004.

  1. Burgy100

    Burgy100
    Standard Member

    Joined:
    Apr 20, 2004
    Messages:
    137
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Bedfordshire, England
    Ratings:
    +2
    Hi Folks,

    The question is simple. Thnking of buying RCE disc, will my multiregion 32FLR play it ?

    Thanks

    Steve
     
  2. lovegroova

    lovegroova
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 15, 2002
    Messages:
    2,547
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Herts
    Ratings:
    +304
    Yes, but you will need to set the region of the player to the specific region before playing it.

    What most of us do to make the player multi region is to set the region to 'Region 0' by doing the following.

    No disc in the player with the door closed and type 7340
    To set the region to region 1: No disc in the player with the door closed and type 7341

    When you've finished with the RCE disc, just the the region back to 0 again.
     
  3. Burgy100

    Burgy100
    Standard Member

    Joined:
    Apr 20, 2004
    Messages:
    137
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Bedfordshire, England
    Ratings:
    +2
    I knew somebody would have the answer. Many Thanks Steve
     
  4. Dick Sternum

    Dick Sternum
    Active Member

    Joined:
    Sep 18, 2004
    Messages:
    63
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Leicester
    Ratings:
    +3
    Is the 32FLR different to the 32R for this? I've just got my 32R set to region 0 and it plays RCE disks with no problems!
     
  5. cskates

    cskates
    Standard Member

    Joined:
    Jul 5, 2001
    Messages:
    151
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Belfast, UK
    Ratings:
    +1
    My FLR has been set to region 0 since I bought it and I haven't had to change for RCE disks or any others (>500 DVDs).
     
  6. GrahamMG

    GrahamMG
    Well-known Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Messages:
    4,449
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    UK
    Ratings:
    +192
    Set it to region "0" and simply forget it, as it plays everything known, never had a reject on RCE or region coding (1000+ disks).....
     
  7. Kenny Glasgow

    Kenny Glasgow
    Well-known Member

    Joined:
    Apr 1, 2004
    Messages:
    3,346
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Livingston, Scotland
    Ratings:
    +225
    Just for info, a lot of R2 discs are RCE
     
  8. nsfehler

    nsfehler
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Here we go....nieve as ever....

    What's RCE? :blush: :blush:

    Nigel
     
  9. GrahamMG

    GrahamMG
    Well-known Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Messages:
    4,449
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    UK
    Ratings:
    +192
  10. nsfehler

    nsfehler
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thank you Graham...

    I had seen this before but not recognised it abbreviated to RCE. Thanks for the link - it explains it all well.

    Regards
    Nigel
     
  11. Dick Sternum

    Dick Sternum
    Active Member

    Joined:
    Sep 18, 2004
    Messages:
    63
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Leicester
    Ratings:
    +3
    As a side note - anyone actually hear of a player that doesn't play RCE discs? Even our 1st generation Denon DVD 3000 does!
     
  12. AMCross

    AMCross
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Messages:
    5,661
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Livingston,Scotland
    Ratings:
    +187
    My SONY DVP 7700 does not play RCE discs :mad:

    The first problem disc i came across was Bad Boys 2

    Would not play but the wife tells me that's no big shame :rotfl:
     

Share This Page

Loading...