1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Radio Times on your PDA

Discussion in 'Mobile Phones Forum' started by letitbleed, Jan 30, 2004.

  1. letitbleed

    letitbleed
    Active Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    214
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Southampton
    Ratings:
    +4
    Just discovered this http://www.radiotimes.com/content/features/tvcompass/
    I have downloaded trial & from what I have seen so far looks a useful tool.Would be even better if they increase coverage of devices to use as remote control.
    Anyone else tried this & what do they think of it ?
     
  2. driver8

    driver8
    Standard Member

    Joined:
    Nov 17, 2002
    Messages:
    191
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Malé, Maldives
    Ratings:
    +1
  3. Sandman

    Sandman
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 28, 2002
    Messages:
    3,087
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Glasgow
    Ratings:
    +661
    I spent last night downloading trial version of both of these. Digiguide looked the simplest to use, After I created my online profile I was promted to click on tools and save the web page as a ppc favourite (or something like that). Every thing looked fine and it synced with my pda but when I tried to view it on the pda I got one page and when I tried to check out another channel it tried to connect to the web.
    Radio times application looked good but was for too slow to use. I have a 300mhz pda with ppc 2003.
     
  4. Sandman

    Sandman
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 28, 2002
    Messages:
    3,087
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Glasgow
    Ratings:
    +661
    Tried again last night and got it working much faster (radio times), still crashed a couple of times but might be cause it is only the demo version.
     

Share This Page

Loading...