PX600 Problem?

Discussion in 'Plasma TVs Forum' started by cliveuk, Aug 9, 2006.

  1. cliveuk

    cliveuk
    Active Member

    Joined:
    Aug 20, 2004
    Messages:
    524
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Folkestone, UK
    Ratings:
    +45
    hi guys, had my 42PX600 for a few days so still running in with low settings etc, i have noticed some red fringing on some things is this something common to this tv?
     
  2. cliveuk

    cliveuk
    Active Member

    Joined:
    Aug 20, 2004
    Messages:
    524
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Folkestone, UK
    Ratings:
    +45
    bump
     
  3. massimo

    massimo
    Active Member

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    267
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    U.K.
    Ratings:
    +28
    What kind of settings are you on?
     
  4. cboy

    cboy
    Banned

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Messages:
    559
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    if its via your component input check the cables m8
     
  5. cliveuk

    cliveuk
    Active Member

    Joined:
    Aug 20, 2004
    Messages:
    524
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Folkestone, UK
    Ratings:
    +45
    all low settings, all well under halfway and its connected via HDMI
     

Share This Page

Loading...