1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Pw7 Service Menu

Discussion in 'Plasma TVs' started by Baron Von Doom, Apr 29, 2005.

  1. Baron Von Doom

    Baron Von Doom
    Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2005
    Messages:
    1,524
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    worthing
    Ratings:
    +140
    Is The Service Menu The One Where You Hold Down Volume And Push Button Under Power Three Times?
    What Do The Options In This Menu Do?
    What Does Each Option Stand For?
    Thanks
     
  2. Mep

    Mep
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    9,532
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Ratings:
    +468
    yes it is.....but you don't want to be messing in there if you don't know what you're doing ...interesting one is the sd option...shows you WT= times turned on and PT = hours viewed
     
  3. Baron Von Doom

    Baron Von Doom
    Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2005
    Messages:
    1,524
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    worthing
    Ratings:
    +140
    Thanks. Do You Know What The Other Things In There Do. I Wont Go Changing Them But Interesed In What They Are
     
  4. Mep

    Mep
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    9,532
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Ratings:
    +468
    no...i've always been too scared to try :)
     
  5. Piers

    Piers
    Active Member

    Joined:
    Dec 11, 2002
    Messages:
    1,971
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Shropshire
    Ratings:
    +227
    quite rightly too! You can do serious damage if you don't know what you are doing. Not least, if you get into the wrong part of the service menu and start "experimenting" your remote will cease to control the plasma and then you will be well up the creek!
     
  6. Baron Von Doom

    Baron Von Doom
    Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2005
    Messages:
    1,524
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    worthing
    Ratings:
    +140
    Ok Thanks For Replying Will Leave Will Alone Then
     
  7. dilsher

    dilsher
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    lol..Piers is so so right! Dont touch those se5rvice menus man..Liam went whizzing thru em like knife thru butter. But all I saw was funny looking lines and boxes and graphs and alien spaceships. In other words its like being in the Matrix in those menus.

    Leave it to Piers or Gordon or a decent installer i say, unless you do know wot you are doing. My new setup was basically plug and play cos Liam had done all the hard work wiv settings before installing. I dont have to touch the remotes now - except to switch on and off and change the input.

    Good innit??

    Dil
     
  8. Baron Von Doom

    Baron Von Doom
    Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2005
    Messages:
    1,524
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    worthing
    Ratings:
    +140
    thanks. will def not touch menu. Picture is good enough any way.
     
  9. dilsher

    dilsher
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    coombes mate..its Ok to mess wiv your USER menus but not service menu!

    lol..
     
  10. Baron Von Doom

    Baron Von Doom
    Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2005
    Messages:
    1,524
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    worthing
    Ratings:
    +140
    i know already messed about with them
     

Share This Page

Loading...