1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PW6 Component Board/Slot 3 Problem?

Discussion in 'Plasma TVs' started by Jenz, Oct 16, 2004.

  1. Jenz

    Jenz
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi,

    I reckon I may have a problem with my Component Input (BNC Board). I have it plugged into Slot 3 on my PW6 and today I tried directly connecting up my US Gamecube with Official Component Cable. I get no signal at all. Checking the Setup Menu for Input 3 it is correctly set for Component.

    Any ideas? Does anyone else have a component board running in slot 3 successfully? Note this is the first time I have tried it so I am wondering if the board itself may be faulty?

    Regards Neil.
     
  2. hornydragon

    hornydragon
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    28,293
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Somewhere near the M4 most of the time......
    Ratings:
    +1,215
    check your manual the 3 slots cannot all take all boards and slot 3 can only accept certain boards IIRC perhaps swap the boards in 1 and 3 i am pretty sure manual tells you which boards can go where assuming its a 42/50 PW6
     
  3. thudspud

    thudspud
    Active Member

    Joined:
    Mar 28, 2002
    Messages:
    2,225
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Sheffield
    Ratings:
    +77
    slot 3 definately accepts a component board as I have one in all three slots so don't know what to say other than check the connections!
     

Share This Page

Loading...