1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PV500 Software Update

Discussion in 'Plasma TVs' started by SimonMallion, Sep 21, 2005.

  1. SimonMallion

    SimonMallion
    Standard Member

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Messages:
    78
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
  2. fatrich

    fatrich
    Active Member

    Joined:
    Jun 21, 2001
    Messages:
    2,403
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    halifax
    Ratings:
    +29
    Simon
    thanks for the info but how exactly do you download and upgrade my panny 500 37's software/firmware? and what are the risks involved?

    thanks in advance

    richard
     
  3. Jim_Fear

    Jim_Fear
    Active Member

    Joined:
    May 17, 2005
    Messages:
    1,799
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Caterham
    Ratings:
    +59
    I'm curious, how would you go about getting this download?
     
  4. Ian182

    Ian182
    Active Member

    Joined:
    Oct 15, 2002
    Messages:
    886
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    46
    Location:
    Leeds, West Yorkshire.
    Ratings:
    +100
    I'm guessing this will just be an update for the built in FreeView tuner - certainly looks that way from the other models that are being updated.

    Ian.
     
  5. SimonMallion

    SimonMallion
    Standard Member

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Messages:
    78
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Well I guess that the system will automatically download the freeview update in the early hours of the morning and ask you if you want to install it when you next switch the tv out of standby.

    I just checked my manual (page 31), the update should happen between 03:00am and 05:00am on those days I have listed when in standby mode, it will reset when downloaded.
     
  6. MARSTC1

    MARSTC1
    Standard Member

    Joined:
    Aug 7, 2004
    Messages:
    30
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    My TH42PV500 just spent 20 - 25 mins downloading and updating the software to v1.67, GREAT :thumbsup: ! ... but what has it actually updated?

    Is it the DVB software or the software that controls the settings of the TV itself that has been updated???

    I am curios to find out what it has updated so does anybody know where I could find any extra details on this update?

    Thanks in advance :D
     
  7. Abbs985uk

    Abbs985uk
    Standard Member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    59
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Birmingham
    Ratings:
    +0
    May sound a silly question but is the upgrade also applicable to sky only users? I dont use the built in tuner?
     
  8. Ekko Star

    Ekko Star
    Well-known Member

    Joined:
    Mar 18, 2002
    Messages:
    6,183
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    London
    Ratings:
    +399
    1.67 on mine now as well.
     
  9. stroppygoblin

    stroppygoblin
    Member

    Joined:
    Jun 2, 2005
    Messages:
    185
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +1
    From another thread....

     
  10. MARSTC1

    MARSTC1
    Standard Member

    Joined:
    Aug 7, 2004
    Messages:
    30
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Cheers Stroppygoblin :thumbsup: just what I was after.
     
  11. Karma

    Karma
    Active Member

    Joined:
    May 20, 2002
    Messages:
    375
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Birmingham
    Ratings:
    +11
    I also have a PV500 which told me I had a software update available.

    I jut clicked on yes and let it do its thing.

    However, mention has been made of software v1.67. How do you find out which software version the tv is running please?

    K
     
  12. SimonMallion

    SimonMallion
    Standard Member

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Messages:
    78
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    If you try to perform a manual update it will tell which version you currently have.
     
  13. Daipac

    Daipac
    Active Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Messages:
    658
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +12
    I don't use the in-built Freeview tuner, any other ways to get it ?

    Do you only gain the benefit of this update if you use Freeview ?
     
  14. Jazz Monkey Jr

    Jazz Monkey Jr
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Messages:
    14,063
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    4
    Trophy Points:
    137
    Location:
    Garstang, Lancs
    Ratings:
    +1,597
    It is just an update for a few bugs on the built in freeview.
     

Share This Page

Loading...