1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PV500 help

Discussion in 'Plasma TVs' started by Abbs985uk, Jun 9, 2005.

  1. Abbs985uk

    Abbs985uk
    Standard Member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    59
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Birmingham
    Ratings:
    +0
    Took delivery of my 37 inch PV500 today and have connected it to sky via scart and sound through pioneer amp (VSX2014), using simple phone leads.

    Have connected a pionneer 575 dvd player using component to plasma and coaxial for sound to amp.

    The problem is one of lip-sync when playing any DVD. Hear the dialogue seconds after its said. Is this a cable problem or do I need a new DVD player, perhaps with HDMI and i-link to go with the amp?

    Any suggestions please????
     
  2. Mep

    Mep
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    9,579
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Surrey
    Ratings:
    +474
    it's unusual with dvd..but that's a pretty decent amp, does it have audio delay?
     
  3. Abbs985uk

    Abbs985uk
    Standard Member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    59
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Birmingham
    Ratings:
    +0
    seems like it was a loose coaxial cable, all is well and I have a huge smile now!!

    Is it worth getting a HDMI player for better PQ? Or will a good set of component leads be just as good?
     
  4. Mep

    Mep
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    9,579
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Surrey
    Ratings:
    +474
    phew!.......haven't gone that route yet....somebody will be along to help soon
     

Share This Page

Loading...