1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

psu cables not long enough

Discussion in 'Computer Components' started by Baron Von Doom, Oct 4, 2005.

  1. Baron Von Doom

    Baron Von Doom
    Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2005
    Messages:
    1,519
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    worthing
    Ratings:
    +135
    ive just got a gigabyte aurora case and fitted all my bits in it. the psu cable to the motherboard the one with about 20 connectors in it isnt long enough.
    is there an extension cable available? if so how much?
    or do i need a new psu? will they all be this long or do they differ from each other?
     
  2. mjn

    mjn
    Distinguished Member

    Joined:
    May 24, 2001
    Messages:
    17,649
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Herts, England
    Ratings:
    +4,559
    You can get extension cables for a few quid.
     
  3. Baron Von Doom

    Baron Von Doom
    Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2005
    Messages:
    1,519
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    worthing
    Ratings:
    +135
    can you recomend anywhere to get one from as im having trouble finding one. does it have a name?
    thanks for the help
     
  4. mjn

    mjn
    Distinguished Member

    Joined:
    May 24, 2001
    Messages:
    17,649
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Herts, England
    Ratings:
    +4,559
  5. Big Adam

    Big Adam
    Active Member

    Joined:
    May 7, 2003
    Messages:
    509
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Peterborough
    Ratings:
    +4
    20-pin and 24-pin extension cables available at Kustom here
     

Share This Page

Loading...