PS3 - Is it BD1 or BD3 (my HTSS1100 wants to know) :confused:

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by grantus83, Jan 9, 2008.

  1. grantus83

    grantus83
    Standard Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    17
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    Hello all,

    Just finalising my PS3 > HTSS1100 via optical. Looking through the manual, it wants me to set whether the input is Blu-Ray disc player (command mode BD1) or (command mode BD3)

    I have looked all over the place but I a) dont know what this means and b) certainly dont know what to set the PS3 as????

    Please help.

    Thanks

    :lease:
     
  2. Pincho Paxton

    Pincho Paxton
    Banned

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Messages:
    14,128
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +635
    I have the Sony HT SS1100, and it never required this information on the install. Just plug in, and go.
     
  3. grantus83

    grantus83
    Standard Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    17
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
  4. Pincho Paxton

    Pincho Paxton
    Banned

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Messages:
    14,128
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +635
    That summary is for changing the button responses on the Remote. Do you really want to do that? Anyway it says..

    BD1 = Blu Ray Player
    BD3 = Blu Ray Recorder

    I doubt you have a Blu Ray recorder..
     
  5. grantus83

    grantus83
    Standard Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    17
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    Many thanks, I'll set it to BD1 - Seems strange that mine HTSS is aking for me to select it.

    Hmmmm

    Thanks again
     

Share This Page

Loading...