Pronto Docking Station

Discussion in 'Home Cinema Control & Remote Controls' started by mjn, Dec 24, 2001.

  1. mjn

    mjn
    Distinguished Member

    Joined:
    May 24, 2001
    Messages:
    22,720
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Herts, England
    Ratings:
    +10,859
    Help.....my pronto docking station, will only charge my battery to 75%!!

    It's the 2 mb of the remote.
     
  2. Ian J

    Ian J
    Banned

    Joined:
    Aug 6, 2001
    Messages:
    25,630
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +4,906
    You seem to be lucky as most will only show 50% (like mine). I think that it is a bug in the software.

    It doesn't seem to affect it's useability though.
     
  3. mjn

    mjn
    Distinguished Member

    Joined:
    May 24, 2001
    Messages:
    22,720
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Herts, England
    Ratings:
    +10,859
    true, it seems to last ok. I upgraded the firmware to the lastest on the site, but made no difference.
     
  4. Arthur.S

    Arthur.S
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    It's a well known bug in the Pronto. Gawd knows why they haven't fixed it after all this time:confused: I've found that after recharging, if you remove the battery, then replace it When the Pronto re-boots, the charger shows as full. Keeps me happy anyway! ;)
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice