Pronto a must have

Discussion in 'Home Cinema Control & Remote Controls' started by sharper, Aug 10, 2002.

  1. sharper

    sharper
    Active Member

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Messages:
    607
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    SW London
    Ratings:
    +11
    Get a pronto you know it makes sense

    budget user here

    Those DSP A5 sold well
    Pioneer 525
    Pace Sky+
    Sony Sky
    JVC sVHS
    Speakers various + Sub (will up grade in time)

    Arriving later this week Panasonic 42 plasma

    Have 2 Prontos (1 has a dead screen)

    Next weekend will be spent re programming pronto!! Cant wait

    They are great you must get the docking station though.
    The software is crap but hey you cant have everything.
     
  2. Taz

    Taz
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0

    :confused: :rolleyes:


    Taz.:cool:
     
  3. sharper

    sharper
    Active Member

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Messages:
    607
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    SW London
    Ratings:
    +11
    Now no budget left use :eek:
     
  4. shodan

    shodan
    Distinguished Member

    Joined:
    Dec 11, 2001
    Messages:
    11,633
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    shoeburyness
    Ratings:
    +6,654
    Hey Sharper,

    I agree completely and I haven't even got one!!!!! Unfortunately The Misses is bending my arm behind my back and forcing me to spend money on house DIY so I can't even afford one from Richer Sounds. Then she moan's when I can't afford to take her out..... I can't blody win! :(

    Do you know whats wrong with with your broke one? Maybe we could come to some arrangment. ya know, I could take it off your hands so it isn't cluttering up your place....

    What do you think? I know I'm being cheeky, but I'm getting desperate now...


    Regdz
    John
     
  5. mjn

    mjn
    Distinguished Member

    Joined:
    May 24, 2001
    Messages:
    22,443
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Herts, England
    Ratings:
    +10,482
    you can buy replacement screens direct from Philips, and they're suppose to be a doddle to fit.

    Goto www.remotecentral.com , they even give you instructions on how to fit the new screen.
     
  6. Messiah

    Messiah
    Well-known Member

    Joined:
    Apr 22, 2002
    Messages:
    7,620
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Ratings:
    +338
    Have you tried the Tonto software? You can download it from RC.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice