Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Progressive Scan on UK Pioneer 656?

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by Bada Bing, Mar 22, 2003.

  1. Bada Bing

    Bada Bing
    Active Member

    Joined:
    Aug 8, 2001
    Messages:
    530
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Scotland
    Ratings:
    +5
    I just bought this today, because according to Richer Sounds website it had component out and progressive scan to feed my new LG plasma.

    There's no option for progressive scan, but playback is nothing short of fantastic; does it do it by default?
     
  2. ReTrO

    ReTrO
    Active Member

    Joined:
    Jul 12, 2000
    Messages:
    3,507
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    2
    Trophy Points:
    71
    Location:
    High Wycombe, Bucks, UK
    Ratings:
    +59
    As far as I know the only version to do prgressive is the R1.
     
  3. nathan_silly

    nathan_silly
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    UK Pio 656 isn't Progressive. The US version is.

    You'll only get interlaced from the UK one.
     
  4. Bada Bing

    Bada Bing
    Active Member

    Joined:
    Aug 8, 2001
    Messages:
    530
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Scotland
    Ratings:
    +5
    Bloody Richer Sounds' website!!!:mad:
    I had to return a Samsung plasma because they told me it had component and it didn't too.

    Jesus christ I can't believe how innacurate they are.

    I'll keep it, as it's not going to make much difference with the plasma, but I'll complain none the less to help them see where their otherwise excellent service is falling short.
     
  5. stevelup

    stevelup
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 13, 2002
    Messages:
    6,511
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Swindon
    Ratings:
    +1,088
    Hi

    It's also worth noting that the LG Plasma cannot handle PAL progressive.

    Steve
     
  6. Bada Bing

    Bada Bing
    Active Member

    Joined:
    Aug 8, 2001
    Messages:
    530
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Scotland
    Ratings:
    +5
    True, I may contact them regarding a firmware update if I need it.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice