1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

problems with xbmp

Discussion in 'Nintendo Forums' started by H4r7y, Jul 3, 2004.

  1. H4r7y

    H4r7y
    Member

    Joined:
    Jun 17, 2003
    Messages:
    1,701
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    39
    Location:
    Nottingham
    Ratings:
    +0
    im trying to play some avi files on my xbox, but when i load up xbmp, it comes up with the discs name, but when i press (A) then the screen goes black and ive waited over 5 mins for it to load but in the end i have to reset the machine and it wont work.
    is there anything i have to install ie, codecs or something?
    this is the first time im using it and its the one that comes on the slayers auto installer disc.

    is there a chance it could be the actual disc ive got? could it be the way its been encoded that the xbox wont recognize?

    :)
    cheers
     
  2. mitch

    mitch
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 6, 2003
    Messages:
    4,600
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Ratings:
    +404
    try using xbmc instead.i find it plays everything i throw at it.xbmp is a bit outdated now and is not supported with updates like xbmc
     
  3. H4r7y

    H4r7y
    Member

    Joined:
    Jun 17, 2003
    Messages:
    1,701
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    39
    Location:
    Nottingham
    Ratings:
    +0
    cool, thanks mitch ill give it a look into, see if i can get it installed without ftp
    :)

    cheers
     
  4. mitch

    mitch
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 6, 2003
    Messages:
    4,600
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Ratings:
    +404
    try looking for x-disk 101 ;)
     

Share This Page

Loading...