Problems with USB Ports

Discussion in 'Computer Components' started by laserbeam, Jul 7, 2018.

  1. laserbeam

    laserbeam
    Active Member

    Joined:
    Aug 2, 2013
    Messages:
    949
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Brighton
    Ratings:
    +25
    I am having a problem with the USB ports on my Asus K73E.On the L/H side there is a single USB port and I have two mice one works in there the other does not my memory stick and my USB hub also work and tried a new battery in the mouse still the same.
    On the R/H side there are three USB and nothing seems to work when plugged into one of the ports but everything seems to work in the other two ports.I could probably understand if everything worked on the L/H side and nothing worked in the one port on the R/H side.Any advice appreciated.
     
  2. laserbeam

    laserbeam
    Active Member

    Joined:
    Aug 2, 2013
    Messages:
    949
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Brighton
    Ratings:
    +25
    I have just checked this problem again and the following is what happens..The one USB port on the L/H side The USB hub works,the memory stick works and one mouse works when I go into properties for the mouse that does not work it says This device cannot start (code 10).There are three USB ports on the R/H side everything works in two of them but nothing works in the third one.The mouse which would not work on the L/H side port works and the message in properties says This device is working properly.Very confused especially about the mouse why work in one port but not the other.
     
  3. brunation

    brunation
    Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Messages:
    982
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Glasgow
    Ratings:
    +87
    For the non-working R/H port the electronic circuit protection could have failed.

    What happens if you attatch the mouse to the hub and the hub to the L/H port?
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice