problems with Pinnacle 8

Discussion in 'Camcorders, Action Cams & Video Making Forum' started by Eee-Tee, Oct 13, 2002.

  1. Eee-Tee

    Eee-Tee
    Standard Member

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    153
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Hyde, Manchester
    Ratings:
    +1
    I've just completed my first project since buying p 8, and its fine. now, i try to capture similar footage as before, but its dropping loads of frames (+1000 for 30 min footage) i'm aware that the usual number is 0. i even tried recapturing the 1st footage, that didn't drop any, yet now it does
    any ideas? whats changed?:confused: :confused:
     
  2. scott69

    scott69
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I've just bought "computer video" magazine ( november issue) where the help page was discussing this problem. Check out the help section at www.computervideo.net . hope this helps.
     
  3. Eee-Tee

    Eee-Tee
    Standard Member

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    153
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Hyde, Manchester
    Ratings:
    +1
    Scott- any chance of you emailing the page with the help on- till i can get to the shops tomorrow?
    go to my profile, and click on Email eee-tee
    thanx
     
  4. scott69

    scott69
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice