Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

problems with mediasource/gracenote

Discussion in 'Headphones, Earphones & Portable Music' started by o THE CHAD o, Apr 23, 2005.

  1. o THE CHAD o

    o THE CHAD o
    Active Member

    Joined:
    Nov 22, 2003
    Messages:
    1,480
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    London
    Ratings:
    +83
    got a 30gb zen extra for xmas,whacked a load of cds on it using the packaged software.easy as pie.

    tried to put a few more on yesterday and today.bearing in mind ive changed nothing on my pc,its plugged in the same usb port.now when i put a cd in a click the "get info" button i get this message-

    "there is another process of the music information provider running at the same time.try again after the process has completed."

    what the **** does that mean? i havent got anything running.

    so i try the register option,that tells me my pcs not connected to the t'internet,trust me it is.

    im going mad here :mad:
     
  2. podbrook

    podbrook
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    i ahev got the same issue now.

    sure i had this a long time back and find out how to resolve it but can't ind anything now.

    Help!! please
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice