Problems with latest live update

Discussion in 'Xbox Forums' started by whackydre, Sep 22, 2007.

  1. whackydre

    whackydre
    Active Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    446
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Luton
    Ratings:
    +12
    Hi i dont know if anyone else is experiencing problems on there console after the latest update??
    But since i updated yesterday, my system takes so much longer to load a game up and also kicks me of my games from time to time!!
    Also COD3 will not even let me go on live for multiplayer!:mad:
    :smashin:Well done Microsoft 4 a pants update!:suicide:
     
  2. criticalmass

    criticalmass
    Active Member

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Messages:
    548
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Durham
    Ratings:
    +40
    All ok here.
     
  3. m1ket

    m1ket
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 24, 2005
    Messages:
    3,694
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    UK
    Ratings:
    +332
    Fine here played bioshock for 4 hours after the update also COD4 no issues at all
     
  4. whackydre

    whackydre
    Active Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    446
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Luton
    Ratings:
    +12
    So no problems 4 u at all pal after ur update?
    Have you tried out cod3
     
  5. m1ket

    m1ket
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 24, 2005
    Messages:
    3,694
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    UK
    Ratings:
    +332
    Notice this post in the live forum

     
  6. whackydre

    whackydre
    Active Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    446
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Luton
    Ratings:
    +12
    So might only be a game issue?
    anyway cod4 should be along soon.......:thumbsup:
     
  7. m1ket

    m1ket
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 24, 2005
    Messages:
    3,694
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    UK
    Ratings:
    +332
    Are you in the COD4 beta?
     
  8. whackydre

    whackydre
    Active Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    446
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Luton
    Ratings:
    +12
    Not yet mate!
    why?
     
  9. m1ket

    m1ket
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 24, 2005
    Messages:
    3,694
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    UK
    Ratings:
    +332
    I had a spare token from eurogamer check your private messages
     
  10. weaponx_uk2003

    weaponx_uk2003
    Active Member

    Joined:
    Jan 17, 2005
    Messages:
    1,724
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Ratings:
    +98
    just checking out COD 3 and works fine.
     

Share This Page

Loading...