1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problems with HS10 and cat 3.4

Discussion in 'Desktop & Laptop Computers Forum' started by JohnS, May 23, 2003.

  1. JohnS

    JohnS
    Active Member

    Joined:
    Oct 31, 2000
    Messages:
    2,580
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Herne Bay, Kent
    Ratings:
    +33
    As the title really, I changed the ATI drivers from the 3.1 I was previously using to 3.4 after removing/uninstalling all the traces of the previous set.

    The installation when fine and rebooted into the desktop. I reaaplied the custom 1368*768 for the HS10 and rebooted to apply the setting and after the windows splash screen it hangs.

    Cold start in safe mode + VGA and it boots. Restore system from Ghost image and try again but the same thing happens.

    Has anyone made the 3.4's work with the HS10?
     
  2. Pulsar

    Pulsar
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 19, 2003
    Messages:
    2,940
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    West Midlands - Stourbridge
    Ratings:
    +294
    Haven't tried the cat 3.4's yet, and don't think I will. Let us know if/how you get it sorted.

    Sorry I couldn't help.

    Rob
     
  3. WebLoader

    WebLoader
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi John

    I did a clean build XP and tried the 3.4 drivers, and I get a hang probably about 75% of the time during the XP initial loading screen (black with the logo in the centre). I think it is just the same old ATI rubbish..
     
  4. Comer

    Comer
    Active Member

    Joined:
    Sep 21, 2001
    Messages:
    1,371
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Ireland
    Ratings:
    +83
    I had no probs with startups or playing DVDs with Cat 3.4, but some of my menus in theatertek were screwed up so tonight I went back to my old 3.1 driver and 'am back to trouble-free viewing

    Conor
     
  5. Kramer

    Kramer
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Will give the 3.4s a look over the weekend - report back soon.
     

Share This Page

Loading...