problem with US version phillips 963SA

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by zoro, Jan 23, 2003.

  1. zoro

    zoro
    Standard Member

    Joined:
    Jan 23, 2003
    Messages:
    292
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +2
    urgent!

    I used the firmware, listed on ur site for r2 players, by accident on my r1 player, without realizing it was pal prog out the box!
    Now, i am screwed up. it plays only pal discs, and i cant even access menues on rca/s video/component video connections...

    In prog mode, there are twigly green lines, no welcome page, and I cant access, system menue for reset!and I cant play ntsc discs, says error! darn it, I am screwed up., pls help me to undo this unnecessary damage!I can be accessed on icq too!

    Ps. orig firmware was posted by John archer!If he can rescue me..pls?

    http://www.homecinemachoice.com/news/index.html

    link to john archer's firmware post!
     
  2. ebury

    ebury
    Active Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    1,250
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Location:
    london
    Ratings:
    +12
    dont think my problem is the same as yours but i also am getting the green lines you mention.my player is r2 hacked for multi/PAL using the well known codes.all functions are working fine except on the component output!maybe there is a universal problem with these green lines?have you checked for any info on avsforum?any news?
     
  3. zoro

    zoro
    Standard Member

    Joined:
    Jan 23, 2003
    Messages:
    292
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +2
    i had US player working fine, on pal prog/ntsc prog with component video till I screwed up putting..john archer frmware..unnecessarily, now dont know? how to revert back?
     
  4. Timh

    Timh
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 14, 2000
    Messages:
    4,819
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Altair-4
    Ratings:
    +140
    Try contacting philips they should be able to provide you with the original firmware, maybe by downloading it from the net.
     
  5. soundman38

    soundman38
    Standard Member

    Joined:
    Oct 31, 2002
    Messages:
    6
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Zoro

    Check the back of your machine and input the appropriate factory code.

    DVD963SA/001 play 159 222 012 00 play
    DVD963SA/171 play 159 111 010 00 play
    DVD963SA/691 play 159 323 010 00 play

    This should revert your player to out of the box settings.

    Please tell me you findings.

    Greetz soundman
     

Share This Page

Loading...