Problem with Toshiba SD330E

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by Dave Bartram, May 23, 2004.

  1. Dave Bartram

    Dave Bartram
    Active Member

    Joined:
    Nov 23, 2001
    Messages:
    1,015
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Essex
    Ratings:
    +61
    Hi, bought a Toshiba SD330E yesteday & I'm either having problems setting it it up or it's faulty. Plugged it in using component video leads & the picture scrolls/rolls when the film is being played. It does this for say 1/2 a second then you get a proper picture for a second or so then is rolls again, it is fairly inconsistant though. It works fine when using the on screen set up & also on "some" static screens i.e the menu screen on Austin Powers. It's a Multi region player & I've tried both R1 & R2 disks & also tried connecting via S-Video, composite & Scart as well.

    If it helps the TV is a 42" Plasma Hyundai which I also connect a Philips DVD recorder without any problems.

    Cheers

    Dave
     
  2. Dave Bartram

    Dave Bartram
    Active Member

    Joined:
    Nov 23, 2001
    Messages:
    1,015
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Essex
    Ratings:
    +61
    Small update, some software works & some dosen't....

    Either rolling or maybe 2 images on screen a few pixels apart so looks fuzzy are:

    Austin Powers R2
    Dragon R2
    Hard Rain R1

    Seems to work fine are:

    Bugs Life R2
    Collateral Damage R2
    Bill & Teds Bogus Journey R2

    Any thoughts before I speak to supplier/Toshiba?
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice