Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Problem with sound using Haupage Win TV

Discussion in 'Computer Components' started by jlcrawford, Jul 17, 2005.

  1. jlcrawford

    jlcrawford
    Active Member

    Joined:
    Mar 21, 2001
    Messages:
    491
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NE England
    Ratings:
    +3
    I am going to be using Xlobby as a multi zone music ditributor.It works well using an M Audio 410. If I watch ripped dvds through Xlobby I get the sound through zone 1 as I require.
    I want to have the facility to watch TV in zone 1 on the 15" touch screen within the zone but I cant get any sound.The tvcard has a link cable to take audio out and the mobo has integrated audio with a line in. I deally I need to configure this line in to route out through the Maudio zone 1 as the dvds and PC sound schemes do - but I cant get it to work.
    Can anyone help or tell me of a tv card which uses the PCs internal audio rather than a link cable? Or how to get it to work with the Haupage win tv pci?
    I can get the sound by linking the output cable to the input on the Maudio but then I have to reconfig the Maudio and hence dont get the audio from Xlobby.
    TIA
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice