1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with Radeon

Discussion in 'Desktop & Laptop Computers Forum' started by Steve D Green, Oct 12, 2003.

  1. Steve D Green

    Steve D Green
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi,

    I had been running a HCPC with a Radeon 9100, Powerstrip and a Panasonic AE-100.

    Unfortunately my Panasonic died (my fault) and while it was away being repaired, I switched the HCPC to use the s-video to my TV.


    I did notice that the custom Powerstrip resolution panned over a virtual desktop on the TV, however I now have the projector back, and I cannot seem to get it back to the way it was.

    I've uninstalled the ATI drivers, reinstalled powerstrip, but it still pans at the custom res, but if I put it to 800x600 it is OK.

    Any suggestions where I should be looking to get it back the way it was?

    Thanks,

    Steve
     
  2. Thrash

    Thrash
    Standard Member

    Joined:
    Oct 18, 2002
    Messages:
    201
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Adelaide
    Ratings:
    +0
    Exactly the same problem I had, connect the PC up to a monitor, change it to the custom resolution then connect it back up to the projector. Should work after that.

    See my post - Virtual desktop
     
  3. Steve D Green

    Steve D Green
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanks Thrash, I'll do that tonight.

    Cheers for the quick reply

    - Steve
     

Share This Page

Loading...