1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with Meridian 561M

Discussion in 'AV Receivers & Amplifiers' started by mutley, Feb 20, 2004.

  1. mutley

    mutley
    Standard Member

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    445
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Portugal
    Ratings:
    +2
    hi, bit of a problem here.

    bought a 561M (second hand) but it didn't came with a RS232 cable.

    bought a serial cable (female both ends) and connected it to my laptop and ran meridian configuration.

    can't make it work. it can't establish connection...

    what is wrong?

    the meridan (1.7) in on standby, COM 1 is selected. Can't figure it out...

    Any Help?

    Thanks.
     
  2. Spligsey

    Spligsey
    Active Member

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Messages:
    2,054
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    UK
    Ratings:
    +136


    Mutley.

    The cable should be a NULL modem type one.

    Dunno if that's the same as your one, just thought i'd let you know...


    Adz
     
  3. mutley

    mutley
    Standard Member

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    445
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Portugal
    Ratings:
    +2
    Thanks,

    where can i get one? online

    don't think here in portugal i'll get anything like that...
     
  4. Spligsey

    Spligsey
    Active Member

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Messages:
    2,054
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    UK
    Ratings:
    +136
    Muttly

    I purchased my cable from Maplins.

    Click Link

    I'd imagine you could pick one up from most PC vendors.

    Adz.
     

Share This Page

Loading...