Problem using S-Video input on Sanyo PLV-Z2

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by paulw77, Apr 21, 2004.

  1. paulw77

    paulw77
    Active Member

    Joined:
    Nov 18, 2000
    Messages:
    608
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Wigan
    Ratings:
    +48
    Hi all,

    I did a quick search for this but didn't find anything, so....

    I am using the S-Video input on my Z to connect my Nintendo 64. This results in a very bright, washed out picture. Using the same cables to connect to one of or TVs produces a good picture with no problems.

    Has anyone else experienced this ? It's like I need to vastly reduce the brightness, but only on the S-Video input.

    Cheers.
     
  2. Oakmere

    Oakmere
    Active Member

    Joined:
    Apr 15, 2004
    Messages:
    106
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Caernarfon, N.Wales
    Ratings:
    +4
    Not quite the same, but when I plug my DVD player into the S-Video it comes out Black and White! (but I seem to remember it doing this on the tv also, so it may be a DVD setting not the Projector)

    have you tried using the in-built "Game" setting for the Projector?
     
  3. paulw77

    paulw77
    Active Member

    Joined:
    Nov 18, 2000
    Messages:
    608
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Wigan
    Ratings:
    +48
    Using the Game settings makes no difference.

    Does anyone have any other ideas ?
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice