1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Powered curtains

Discussion in 'Smart Home, Climate Control & Security Forum' started by zombie_donkey, Dec 21, 2004.

  1. zombie_donkey

    zombie_donkey
    Active Member

    Joined:
    May 4, 2003
    Messages:
    699
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +21
    I have sourced some quality Red Velvet Theater stylee curtains and pelmet for my fixed screen, but where can I get a powered RC curtain rail or how do I turn a corded rail to a powered one? :thumbsup:
     
  2. Gooba

    Gooba
    Standard Member

    Joined:
    Jul 11, 2004
    Messages:
    26
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Zombie

    There are a few places online that stock the Silent Gliss RC curtain rails (www.letsautomate.co.uk). If you visit www.automatedhome.co.uk and follow the links for the ukha yahoo group you will find quite a few posts in the archives about automating curtains and the various options available in the UK.

    HTH

    Merry Christmas

    John
     
  3. zombie_donkey

    zombie_donkey
    Active Member

    Joined:
    May 4, 2003
    Messages:
    699
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +21
    Thanks Gooba :thumbsup:
     
  4. juniper

    juniper
    Active Member

    Joined:
    Dec 30, 2003
    Messages:
    1,806
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +58
    I'ma after some Theater style curtains and pelmet too - do you mind me asking where you get these from? :lease:
     
  5. pemberto

    pemberto
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    500
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Huntingdon
    Ratings:
    +32
    Lutron also have a powered curtain rail. If you are a Lutron GraphicEye owner for lighting you can integrate the curtains in to your lighting scenes.
     
  6. zombie_donkey

    zombie_donkey
    Active Member

    Joined:
    May 4, 2003
    Messages:
    699
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +21

    I found them in my local Fabric Warehouse.

    They have two types of plain red velvet curtain material, one deep red and one is more cherry red with glittery bits in.

    They will make the curtains and pelmet to your specs.
     
  7. juniper

    juniper
    Active Member

    Joined:
    Dec 30, 2003
    Messages:
    1,806
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +58
    Thanks Zombie Donkey - will seek out Fabric Warehouse accordingly!
     
  8. vancouver

    vancouver
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Anyone ever use Lutron? I have three windows that are 4 feet by 7 feet and was wondering how much it would cost....

    I know they must be expensive because lutron stuff usually is
     
  9. supersub

    supersub
    Standard Member

    Joined:
    Mar 14, 2004
    Messages:
    34
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Lincoln
    Ratings:
    +0
    just ordered a remote system from www.stylishliving247.co.uk i'll give you feed back once they're delived. the price was better on e bay auction.

    barco data 801s-dennon dvd2200 -yamaha dspa1- iscan pro - mission m74i fronts-mission m5as sub- jamo cantre- mission rears.
     

Share This Page

Loading...