Poss problem with TH42PX80B hdmi 1 input!

stratts

Active Member
Hi guys,
I got the above TV saturday and tried to connect my PS3 via hdmi 1. It was the 1st time my PS3 was connected via hdmi so I had to hold the on button for a few seconds so it enabled but would not show up on screen!!

Moved it to hdmi 2 and it works ok. I re-plugged it into hdmi 1 but nothing comes on screen!

Is there something I need to do or does it sound like the hdmi 1 socket is faulty?

Trouble is I have no other hdmi source to test in socket 1.

Cheers

Stratts
 

rewerb

Well-known Member
There's nothing to do on the TV side. HDMI1 should work when the device is plugged in. Switch everything off at the mains plugs and try again?
 

stratts

Active Member
Right tried switching everything off and no luck!!

PS3 works ok in hdmi 2 & 3 but not in 1. Is there a factory reset I can do somehow as it was straight out of the box?

Other than that I spose it's back to currys!!
 

stratts

Active Member
Can't find the factory reset in the setup menu. Is it the one about returning to shipping conditions?

You then get a warning about the channels being lost??

Cheers
 

rewerb

Well-known Member
Can't find the factory reset in the setup menu. Is it the one about returning to shipping conditions?

You then get a warning about the channels being lost??

Cheers
Yep, sorry. That's the one. |It sets it back to the condition it left the factory or when it was first shipped. So you would need to retune stations after the reset.
 

The latest video from AVForums

Star Wars Andor, Woman King, more Star Trek 4K, Rings of Power & the latest TV, movies & 4K releases
Subscribe to our YouTube channel
Support AVForums with Patreon

Top Bottom