1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

plv z2 and picture staining.

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by itolson1, Jan 23, 2004.

  1. itolson1

    itolson1
    Banned

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    104
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    i am wondering if anyone else has noticed a colour stain on there plv-z2's, mine seems to have a green tinge on the far top right of the image, it's only about am inch in width and 2 foot in length.

    is it me ?

    i cannot remember it being there before, is there a setting i have missed ?

    any help would be appreciated.

    thanks

    Ian Tolson
     
  2. WeirdFish

    WeirdFish
    Active Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    881
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Hadleigh, Essex
    Ratings:
    +15
    Not noticed it on mine.

    Possible dust blob?
     
  3. KraGorn

    KraGorn
    Active Member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    4,740
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Warrington
    Ratings:
    +27
    Nothing here like that either. How does it manifest itself, when displaying an otherwise all-white image?
     
  4. Chipster

    Chipster
    Standard Member

    Joined:
    Nov 12, 2003
    Messages:
    203
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    UK
    Ratings:
    +2
    No problems like that with mine, perhaps you have a faulty unit?
     

Share This Page

Loading...