pioneer vsx-c100 set up problem

Discussion in 'AV Receivers & Amplifiers' started by jtfab75, Aug 15, 2004.

Tags:
  1. jtfab75

    jtfab75
    Active Member

    Joined:
    Jul 13, 2004
    Messages:
    810
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    BRADFORD
    Ratings:
    +10
    got this today and there's no sound from it (except when i do the 'tone test')

    i'm using red,white and yellow leads from my panny e55 to the pioneer.
    do i need the optical cable only (if so i have get 1 tomorrow)
    when i work the master contro it only goes from/to 0 to -50. shouldn't it go above zero ??

    tryed with a dvd film and radio but still no luck.
    pls help
     
  2. jtfab75

    jtfab75
    Active Member

    Joined:
    Jul 13, 2004
    Messages:
    810
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    BRADFORD
    Ratings:
    +10
    got the radio working,now just the dvd.pretty sure its the cables !
     
  3. jtfab75

    jtfab75
    Active Member

    Joined:
    Jul 13, 2004
    Messages:
    810
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    BRADFORD
    Ratings:
    +10
    all working now.had plugged the audio cables into dvd in the back of the pioneer,then tried dvr/vcr and speakers came into life.phew...i'm worn out.
    ps sounds great !!!
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice