Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Pioneer TF100 & Barco CRT PJ

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by cosmic023, Dec 21, 2003.

  1. cosmic023

    cosmic023
    Member

    Joined:
    Feb 15, 2003
    Messages:
    1,375
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Somerset
    Ratings:
    +88
    Hi All,

    Can't get s-vid from the Pioneer into the PJ, every other s-vid source works ??

    I've tried all the settings in the TF100 and no joy ?? But then i do get a pic on the PC ??

    Any ideas ??

    Cheers

    Cosmic023

    PS: I'll post this in the CRT forum as well.
     
  2. cosmic023

    cosmic023
    Member

    Joined:
    Feb 15, 2003
    Messages:
    1,375
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Somerset
    Ratings:
    +88
    Problem solved.....dodgy connection on the TF100 end, scart cable needed to be un-plugged and re-inserted.

    All is ok now !! :D

    Cheers

    Cosmic023
     
  3. lynx

    lynx
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 20, 2002
    Messages:
    4,651
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    It always rains.
    Ratings:
    +302
    Read the forum rules regarding this...post only once.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice