Pioneer 656 - R1 We Were Soldiers - Problems

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by Buckster, Nov 3, 2002.

  1. Buckster

    Buckster
    Well-known Member

    Joined:
    May 21, 2001
    Messages:
    7,248
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Location:
    UK
    Ratings:
    +370
    Just wondered whether anyone had had problems with this DVD with a Pioneer 656 ? When it gets to the start of the second chapter - the picture goes completely (get no signal on TV) but sound continues fine - does it other places in the film too. The whole of chapter 2 will not play even if you fast forward or rewind to it. Worked perfectly on my Pioneer 535 - all other R2 and R1 including RCE disks are working OK.

    Any ideas ? I'm going to take the DVD into the shop where I bought it from to test it on another player.

    Other than that, I am more than pleased with this DVD player - the picture on the non anamoprhic titanic was a better picture than I ever got from any DVD on my 535 ! Lost the vertical banding I always used to get on panning shots too. Biggest surprise is the CD-quality, via the analogue stereo phono outs - is better than my Sony CD player.

    Mark.
     
  2. Ian J

    Ian J
    Banned

    Joined:
    Aug 6, 2001
    Messages:
    25,631
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +4,906
    If you want to see exactly what this is capable off get the Eric Clapton / BB King, Riding with the King on DVDA and replay without the multi channel mix on.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice