Pioneer 575 output probs

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by emporer, Sep 26, 2005.

  1. emporer

    emporer
    Banned

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Messages:
    8,221
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +1,626
    Ive got this rigged up to the pv500 via a good scart as component is taken, pq is superb, however i also have it connected to my tosh et1 pj via s-vid cable. The problem is that when I watch anything on the et1 the pic is quite flickery on lighter scenes which is irritating. I'm presuming its from the 575 as when i take out the scart then pic through pj is perfect using the s-vid cable.

    Any thoughts?
     
  2. JUS

    JUS
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    3,433
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Plute
    Ratings:
    +320
    Interesting. I have a 565 linked via scart to my tv and component to my projector. I don't get a problem at all. Any reason why you're using s-vid and not component? Perhaps the svid is a low quality cable and is getting interference?
     
  3. emporer

    emporer
    Banned

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Messages:
    8,221
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +1,626
    I thought about using component but thought that i'd have to change the progressive settings when watching between tv and pj, with the scart and svid I just leave the settings. I'm trying to make it as easy as poss without having to go into menu's whenever i want to watch stuff.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice