Pioneer 575 help

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by ramzez, Nov 8, 2004.

  1. ramzez

    ramzez
    Standard Member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    50
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    hi,

    i burned shrek 2 xvid and first time i have tried it it worked. however when i tried it today, there is sound but no picture, only pioneer logo, anyone knows what's wrong? (other movies work ok) ?
     
  2. rickardl

    rickardl
    Active Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    744
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    46
    Location:
    Stockholm
    Ratings:
    +127
    The movie could have been encoded with too high resolution,
    such as 960x528 or similar. It will not show anything that exceeds
    normal dvd-resolutions but it will play the sound from it.
     
  3. ramzez

    ramzez
    Standard Member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    50
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    how did it play it first time then?
     
  4. SNICK

    SNICK
    Active Member

    Joined:
    Feb 4, 2001
    Messages:
    793
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    UK
    Ratings:
    +29
    Have you tried pressing play :blush: once the disc is in??? remember that often DIVX discs don't autorun - and need to be prompted.
     
  5. ramzez

    ramzez
    Standard Member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    50
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    of course :) otherwise how would i hear sound. :)
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice