Pioneer 565 - no video output. Any ideas?

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by witters, Nov 1, 2004.

  1. witters

    witters
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    11,991
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Yorkshire
    Ratings:
    +264
    Still have sound but htere is nothing on any form of viseo output. Can anyone suggest anything please?
     
  2. CrispyXUK

    CrispyXUK
    Active Member

    Joined:
    Feb 5, 2003
    Messages:
    3,718
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Land of the Living, Essex
    Ratings:
    +34
    probably set to Prog scan you need to reset it back to interlaced, it will tell how to do this in the manual
     
  3. witters

    witters
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    11,991
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Yorkshire
    Ratings:
    +264
    Thanks - but how do I do that when I can't see the menu? :D
     
  4. witters

    witters
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    11,991
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Yorkshire
    Ratings:
    +264
    Scrap that. I just saw the reset in the menu and it works.

    Phew :laugh:
     
  5. CrispyXUK

    CrispyXUK
    Active Member

    Joined:
    Feb 5, 2003
    Messages:
    3,718
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Land of the Living, Essex
    Ratings:
    +34
    and I said manual not menu :)
     

Share This Page

Loading...