Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Pioneer 435FDE - Setup menu disabled?

Discussion in 'Plasma TVs Forum' started by smescrater, Jan 4, 2005.

  1. smescrater

    smescrater
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    We've just taken delivery of our new Pioneer 435FDE plasma TV - the delivery guys ran the autoinstallation option but when we go back into the Setup menu to change anything, all the options except for the Language one are disabled, meaning we can't do anything at all in terms of setup e.g. changing the default password etc.

    I've tried googling for the solution and have read the manual about 3 times from cover to cover but still can't find anything - please help!
     
  2. Radioactive__Man

    Radioactive__Man
    Active Member

    Joined:
    Jan 13, 2001
    Messages:
    967
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Scotland
    Ratings:
    +18
    try another input, sounds like you are in the setup menu for Input 3 or summat
     
  3. smescrater

    smescrater
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Ah, that sorted it out, my fault for being overwhelmed by technjoy and not trying the setup option on a different input!

    Thanks for your help!

    Smes.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice