1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Pioneer 435 XDE - Can't tune into Freeview ?

Discussion in 'Plasma TVs' started by stormorbit, May 20, 2005.

  1. stormorbit

    stormorbit
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Pioneer 435 DXDE
    It's all set up and wow! what a picture but for some reason we don't seem to beable to get Freeview? When I click on TV/DTV, click on installation then 'Add New Chanels' it finds nothing? We have an excellent Freeview signal so that can't be the problem. Do you now something I don't, have I overlooked something? Would love some help with this...
     
  2. Drd

    Drd
    Active Member

    Joined:
    Jan 22, 2005
    Messages:
    1,817
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Approaching the doghouse at great speed
    Ratings:
    +246
    Stormobit,isn't it a bit greedy having three screens ,us poor mortals make do with one.Which one are we going to sort out?
     
  3. stormorbit

    stormorbit
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I thought I forgot to put a Title in so repeated it again, I am new here..
     
  4. cucuz

    cucuz
    Active Member

    Joined:
    Jun 16, 2004
    Messages:
    123
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    Do you have an analogue picture ? If yes , then you need to loop the antenna between the two sockets on the back . :)
     

Share This Page

Loading...