1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Pioneer 434 and burnt pixels?

Discussion in 'Plasma TVs' started by ggp159, Jan 1, 2004.

  1. ggp159

    ggp159
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Yesterday i had the Pio 434 installed. amazing screen by the way. on close inspection close to the far right of the screen i saw two pixels in the same vertical line that are (i think) purple. I can't see them at all from where i sit. on top of that when the blue screen of the dvd player (standby) appears i can't see them at all from close inspection. any thoughts? thanks.
     
  2. ROBERTT

    ROBERTT
    Active Member

    Joined:
    Apr 2, 2003
    Messages:
    309
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +21
    sounds like a sub-pixel problem rather than a completely dead pixel. Ie only noticeable on certain colours and not all the time! Do a search on dead pixels and there will be lots of info on it!

    Can you live with it.....thats up to you but I know if it was me it would bug me just knowing they were there whether I could see them or not! But then I am a perfectionist:D
     
  3. joys_R_us

    joys_R_us
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    That is the reason why I DO NOT :smoke: look for dead or stuck pixels. Why look for trouble ???:nono:
     

Share This Page

Loading...