1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Pioneer 2011 Corrupting Component Signal

Discussion in 'AV Receivers & Amplifiers' started by meep, Feb 24, 2003.

Tags:
  1. meep

    meep
    Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2002
    Messages:
    607
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Ireland
    Ratings:
    +48
    Hi All,

    When I run the component output from my Sky Digibox (via RGB-Component convertor) through my Pioneer 2011 and into my HTPC (via Holo3D card), I get an unusable signal (very very dark)

    However if I run the component cable from the digibox directly to the H3D card, I get a clean usable picture.

    Anyone any idea what the receiver might be doing to my component signal and any ideas on a fix?

    Thanks

    Peter
     
  2. sounddog

    sounddog
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 11, 2002
    Messages:
    3,373
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    107
    Location:
    Leicestershire, UK
    Ratings:
    +461
    I'm no expert on component ... but if you have another component device (i.e. a DVD player) do you get the same results via the Amp and direct ... and if so, do you still get the same results if you use the component inputs on the amp that the Sky box was using??
     
  3. meep

    meep
    Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2002
    Messages:
    607
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Ireland
    Ratings:
    +48
    Sounddog,

    Thanks for that.

    That's part of my problem - no other component source at present.

    Posted this in the hope that someone would have come across similar before.

    I'll try to get a component DVD and some decent cables and try again.

    Regards

    Peter
     
  4. sounddog

    sounddog
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 11, 2002
    Messages:
    3,373
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    107
    Location:
    Leicestershire, UK
    Ratings:
    +461
    Okay ... I assume you have 2 sets of component cables (1 for Sky - Amp, other for Amp - HTPC) have you tried both of them and get the same results?
     

Share This Page

Loading...