1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Notice: AVForums will be offline at 10pm for no longer than 30 minutes for scheduled maintenance. Apologies for any inconvenience this causes.
    Dismiss Notice

Pio media receiver problem

Discussion in 'Plasma TVs' started by cjdshaw, May 4, 2003.

  1. cjdshaw

    cjdshaw
    Standard Member

    Joined:
    Feb 5, 2003
    Messages:
    103
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I have a Pio 433HDE with the Pio PDP-R03E tuner box and I'm having an intermittent problem with it. Every so often (5 times in the month I've had it) it stops responding to any control pins on the SCARTs. i.e. no widescreen switching, no automatic input select and the SmartLink light on my VCR goes out. A reboot of the media box fixes it, but it's still annoying.
    Has anyone else had this, and if so, did you get the box replaced?
     
  2. TheBigApple

    TheBigApple
    Active Member

    Joined:
    Dec 10, 2002
    Messages:
    664
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    In my cage
    Ratings:
    +13
    I had a problem with no widescreen switching and no teletext.

    Pioneer contract plasma repairs to a third party who came out and replaced my media reciever.
     
  3. miniman

    miniman
    Active Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    567
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Birmingham
    Ratings:
    +7
    I had a picture quality problem with my hde tuner so I have sent it back and ordered a mxe
     

Share This Page

Loading...