Pio 436 SXE....... Hours menu, HELP PLEASE

Discussion in 'Plasma TVs Forum' started by StevePn, Mar 27, 2006.

  1. StevePn

    StevePn
    Active Member

    Joined:
    Nov 15, 2004
    Messages:
    167
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Salisbury
    Ratings:
    +5
    Can anyone tell me where to find the HOURS menu on the PIONEER 436 SXE ?
    Thanks
    Steve
     
  2. Bacus

    Bacus
    Distinguished Member

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    8,991
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Close to the sea
    Ratings:
    +2,924
    should be the same as the XDE so use the search box on top of the screen !!
     
  3. jackal

    jackal
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi, I would really hesitate before entering the sevice menu of your screen. If you cause a problem, your warranty will be null and void.
     
  4. StevePn

    StevePn
    Active Member

    Joined:
    Nov 15, 2004
    Messages:
    167
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Salisbury
    Ratings:
    +5
    SXE is different the XDE, so anyone with a SXE please could you help.
    Steve
     
  5. LFCRules

    LFCRules
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 3, 2004
    Messages:
    2,682
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Ratings:
    +188
    Have you actually tried the actions suggested here for the XDE? They should work for the SXE

    Cheers

    Andy
     
  6. StevePn

    StevePn
    Active Member

    Joined:
    Nov 15, 2004
    Messages:
    167
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Salisbury
    Ratings:
    +5
    Thanks
    BUT there is NO display button on the remote for the SXE.
    Steve
     
  7. LFCRules

    LFCRules
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 3, 2004
    Messages:
    2,682
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Ratings:
    +188
  8. Bacus

    Bacus
    Distinguished Member

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    8,991
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Close to the sea
    Ratings:
    +2,924
    Thats probably cos it aint the display button !!!!!:nono: its the info button :laugh:
     

Share This Page

Loading...