1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Pio 435XDE cables

Discussion in 'Plasma TVs' started by Chuey, Dec 2, 2004.

  1. Chuey

    Chuey
    Standard Member

    Joined:
    Nov 30, 2004
    Messages:
    24
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi,

    Does anyone know the length of the power cable and the cable between the media box and plasma for the Pio 435XDE? I am in the process of buying this plasma and will be putting the cables into the wall.

    Also, I read in the other thread that there are lip sync problems with Sky+ but there was mention that having an AV amp will resolve this problem. Is this the case and does the audio and video connections go directly into the amp first, then into the media box of the 435?

    Thanks.
     
  2. astirling

    astirling
    Active Member

    Joined:
    Oct 1, 2004
    Messages:
    800
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Dunfermline
    Ratings:
    +44
    Some amps have a delay option to correct lip sync issues. Can't help with the other stuff!
     
  3. Chuey

    Chuey
    Standard Member

    Joined:
    Nov 30, 2004
    Messages:
    24
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks.

    I will have a quick check of my AV manual. I have a Denon 3801. It's pretty old in AV terms, probably about 6 years old. Anyone out there with the same amp and know off by heart that there is the delay feature to resolve lip sync?
     
  4. bingle

    bingle
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    i think the lead is 3m long not 100% sure tho.
     
  5. MAW

    MAW
    Banned

    Joined:
    Jan 24, 2002
    Messages:
    14,082
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Nr Dorking
    Ratings:
    +412
    The power and link cables are 3m. Nothing special about the power cable, but shielded is good if you need it longer, especially if it's going in the wall with the video cable beside it.
     
  6. Joe Fernand

    Joe Fernand
    Distinguished Member AVForums Sponsor

    Joined:
    Jan 20, 2002
    Messages:
    24,268
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    The Borders
    Ratings:
    +2,572
    Chuey

    The supplied 'system' cable between the Media Box and the Screen is 3m and there is an optional 10m cable available from Pioneer UK.

    Best regards

    Joe

    PS 1 x IEC power cord to the screen + 1 x IEC Power cord to the Media Box.
     
  7. Tantalus

    Tantalus
    Active Member

    Joined:
    Aug 21, 2003
    Messages:
    289
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Aberdeen
    Ratings:
    +3
    Unbeatable do this cable Pioneer 10m extension cable for 179.99.
     
  8. Chuey

    Chuey
    Standard Member

    Joined:
    Nov 30, 2004
    Messages:
    24
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thank you for all your responses. Now I can go away and start digging into the chimney breast. 3m is fine.

    Anyone out there with the Denon 3801 amp knows whether there is a delay feature? :)
     

Share This Page

Loading...