1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Philips vl1400 video sender

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by cruncher75, May 23, 2005.

  1. cruncher75

    cruncher75
    Active Member

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    1,242
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    southampton
    Ratings:
    +94
    Hi i got one of these but cant seem to get the philips universal remote to work with my sky+ box (amstrad) anyone else have this prob.
     
  2. Beancounter

    Beancounter
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    1,826
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Ratings:
    +53
    I couldn't see any codes for either brands of Sky+ box when I got my videosender,it doesn't seem to like my DVD or PVR too so I ended up getting a Harmony 628 off ebay to work everything, was so good I bought a second for the bedroom too. :thumbsup:
     
  3. bbasra

    bbasra
    Active Member

    Joined:
    Sep 15, 2004
    Messages:
    1,600
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Hounslow
    Ratings:
    +34
    has anyone got the philips sender to work with Sky+ as i am having sky+ installed on thursday and would like it to work as i use this in the bedroom.

    this is a must have for me.......... :-(
     
  4. cruncher75

    cruncher75
    Active Member

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    1,242
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    southampton
    Ratings:
    +94
    yea all works fine just cant seem to get the universal remote to work with it so got another sky+ control insted
     
  5. bbasra

    bbasra
    Active Member

    Joined:
    Sep 15, 2004
    Messages:
    1,600
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Hounslow
    Ratings:
    +34
    how did you get to use your sky+ remote with the sender, i cant get my currenty sky remote to work with it, but the universal one does :rolleyes:

    if i can the sky one to work, that will be okay.

    TIA
     
  6. cruncher75

    cruncher75
    Active Member

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    1,242
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    southampton
    Ratings:
    +94
    have u pluged in the remote sensors u need to turn of the video sender before u do then plug it in the hold down a botton on ur sky control and move the sensor around in front of the sky box untill it changes channel
     
  7. verwood

    verwood
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I couldn't get the IR on my video sender to work - so I bought a Powermid to run alongside it.

    THe Powermid doesn't have to sit in front of the sky box, because you can use the IR extender (which comes with the Philips sender) on the powermid.
     

Share This Page

Loading...